Vogadori Passito del Veneto IGT

Witte houtgerijpte dessertwijn van natuurlijk gedroogde Garganega druiven. Door handmatige selectie van de druiven is de productie methode erg intensief. Heerlijk na het diner met pittige kazen, harde koekjes en natuurlijk, desserts!

Monte Tondo Recioto di Soave DOCG

Prachtige dessertwijn uit de Soave streek. Strogeel van kleur met een volle, zoete smaak. Lekker met jonge kazen en romige desserts. Op zich óók een feest.

Borgo delle Oche Alba IGT

Laat geoogste en ingedroogde Traminer druiven geven deze dessertwijn de volle geur van rozen en passiefruit. 'Vet' en 'olie'-achtig met een zoetheid die in balans gebracht wordt door de zuren die zorgen voor de frisheid.

Cascina Montagnola Morassino IGT

Zoet met een brede geur van rijpe pruimen, laurier en veldbloemen die in het glas vergezeld worden door tijm, salie an amandel. Verrassend lekker bij lasagne (!), groene asperges en natuurlijk (semi-) oude kazen.

La Castellina Vin Santo del Chianti Classico DOC

Vin Santo (Heilige wijn) van de beste kwaliteit druiven door handmatige selectie. Als dessertwijn ook heerlijk bij diverse kaassoorten.

La Castellina Vin Santo del Chianti Classico ‘Occhio di Pernice’ DOC

Vin Santo van rode druiven uit de Toscane. Intens, rijk boeket met tonen van pruimen, caramel en kersen. Op zijn best na het diner of in combinatie met de beroemde cantuccini. Het mag weer!!

La Casalte Vin Santo 2004 DOC

Zeldzame Vin Santo (max 100 flesjes) uit Montepulciano. Chiara laat haar Vin Santo minimaal 10 jaar (!) op zolder rijpen en bepaalt dan of ze de Vin Santo goed genoeg vindt om te bottelen. Bijzonder dus!

Vogadori Recioto della Valpolicella Classico DOC

Rode dessertwijn. Dezelfde druiven als van de Amarone worden, na het indrogings- proces, geperst, verwijnd en gerijpt op hout. In Italië wordt deze wijn ook als conversatiewijn gebruikt. Heerlijk met milde Gorgon- zola en pure chocolade.

Lovoglio di Vini per tutti

Onze eigen likeur!! Trots zijn we er op want het resultaat mag er zijn! Op basis van rode wijn met smaken van Amarene kers, amandel en kruiden... Hhhmmm.... Probeer me eens!!

Liquoreria Friulana Crema al Bacio

Melk, gebrande hazelnoot en chocolade.... Beetje alcohol erbij en er is verder niets nodig... Eén woord: Fantastico!! Roomijs en deze Crema al Bacio zijn voor elkaar gemaakt maar op zich ook al een verwennerij.